dapatkan pakej "journey through the quran" & al-quran multazam wakaf ibtida hanya di astro go shop

Kita semua pasti ada surah favourite/pilihan yang kita selalu ulang baca dan hayati pada setiap hari. Surah yang kita tidak pernah miss untuk diamalkan.
 
Sebagai contoh, kita amalkan surah Al-Mulk sebelum tidur, surah Al-Waqiah dan surah Yassin setiap hari, dan juga surah Al-Kahfi setiap hari Jumaat.
 
Tetapi, untuk memahami maksudnya kita tidak tahu. Kita tidak tahu apa yang Allah SWT ingin khabarkan kepada kita.
 
Jadi, macam mana ingin mengambil pengajaran daripada Al-Quran jika kita sendiri tidak faham apa yang kita baca?
 
Buku JOURNEY THROUGH THE QURAN ada jawapannnya.
 
Buku hebat yang diterjemah daripada karya asal Journey Through The Quran ini dibawakan khas dalam Bahasa Malaysia untuk memudahkan pembaca memahami ayat-ayat al-quran.
 
Setiap surah akan disertakan dengan: sejarah ringkas penurunan ayat, jumlah ayat, jenis ayat, sebab penurunan, tema, hadis yang berkaitan, ekstrak doa-doa daripada surah tersebut. Perkataan-perkataan penting juga dikeluarkan dan diterjemahkan bagi membolehkan pembaca memperkasa perbendaharaan kata bahasa Arab yang diguna pakai dalam al-Quran.
 
Paling utama, setiap surah akan disegmenkan ayat-ayatnya dan perceritaannya dalam bentuk PETA MINDA!
 
BAGAIMANA UNTUK MILIKINYA?
 
DAPATKAN PAKEJ "JOURNEY THROUGH THE QURAN" & AL-QURAN MULTAZAM WAKAF IBTIDA BERMULA 20 SEPTEMBER 2018 JAM 9.00 PAGI EKSKLUSIF DI GO SHOP ASTRO SALURAN 118, 120 & 106.
 
Tawaran eksklusif pakej "JOURNEY THROUGH THE QURAN" & AL-QURAN MULTAZAM WAKAF IBTIDA di GO SHOP termasuk 2x YASIN ZIKIR & DOA PARA NABI. Semua ini dengan harga RM 109 sehingga stok masih ada.
 
=======================
Beli secara online di:
http://www.goshop.com.my/prd/20059959.html
.
atau
.
telefon 1-800-82-0088
=======================
 
Nak dapatkan info dengan cepat Al-Quran Karya Bestari? Jom Join Telegram Al-Quran Karya Bestari: https://t.me/alqurankbestari

ANDA MUNGKIN SUKA